torsdag 11 oktober 2018

Batterinivå kritiskt låg

Hösten är i full gång and so are we jär i gååln!

Hade ju planerat att jobba mindre nu men fick vikarie-erbjudande från en lågstadieskola här om dan så imorgon hoppar jag in där, och det blir m.a.o en fulltidsvecka till. Har ju under en längre tid velat prova på att jobba med olika funktionsvariationer så det ska bli intressant att prova på och få lite erfarenhet från det! Ska dock nog försöka hålla mig i styr och faktiskt ha tre dagar ledigt per vecka nu så det inte blir för mycket (ledigt och ledigt, kan ju diskuteras, med två barn att hålla vid liv, heh...), märker att jag sover sämre, har dåligare tålamod och hemskt samvete, konstant huvudvärk, kör fel hela tiden och minns typ hälften av saker Sami sagt åt mig så tror nog det behövs lite mer ledigt nu, när det ändå finns möjlighet till det!


På tal om att ta det lugnare så bokade jag faktiskt nyss en hotellnatt åt oss föräldrar i Vasa nästa helg! Var ju tänkt att vår första natt ifrån båda pojkarna skulle vara under midsommarhelgen men det har blivit uppskjutet tills nu istället. Känns verkligen som att det behövs lite tumistid och Samis mamma kommer hit över natten så pojkarna får sova hemma. 

Noel är ju föresten helt som en ny liten kille, så mycket mer trygg i sig själv och har lärt sig att lita även på andra vuxna. Från att bara ha velat vara i min eller Samis famn så far han nu för tiden på eget initiativ upp i andras famn fastän vi är i samma rum, dagislämningarna har börjat gå utan gråt oftare och oftare och dagispersonalen säger att det går riktigt bra för honom och han har så roligt där! Så skönt 


Oliver med hans mycket omtyckta dagis-/mopoväska. 
 Hoppas nån aldrig retas eller säger att den bara är för flickor, då får de med en tålamodsbristande moder att göra.


Oliver på gården idag när grannen kommer ut:

HEIPPA NAAPURI!!
Hei hei! Miten menee?
HYVIN!

Hahah själv står man där och förundras över hans sociala färdigheter, när man själv bott granne med dem i 7 år och fortfarande inte kommer ihåg vad de heter i efternamn :))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar