måndag 30 juli 2018

Trygga räkan

Vardagen drar igång igen, och det känns rätt skönt på ett sätt, men lite skrämmande på ett annat, det är ju en helt ny höst som väntar oss.

Sami började jobba idag igen och dethär är nästsista veckan som vårdledig för mig! Nästa tisdag börjar inskolningen på dagis och veckan därpå har jag skola måndag till fredag. 

Noel har varit mer nyfiken och social av sig och var varken rädd för vår vanliga fysioterapeut för ett par veckor sen (han har inte låtit henne röra honom eller va nära på hela våren/sommaren) eller fysioterapeuten i Kokkola förra veckan, känns som ganska stora framsteg! Dessutom skötte syrran båda pojkarna hemma hos oss en halvtimme före jag kom hem från träningen här om veckan och det hade gått hur bra som helst! Hoppas det värsta av den otrygga perioden är över.


I Kokkola tyckte de att han har kommit ikapp och utvecklats så bra att vi inte behöver på fler extrakontroller utöver vanliga rådgivningskollerna! Han promenerar stadigt omkring bara han får hålla i sig med en hand och man märker att han även mentalt har utvecklats mycket i sommar, han kan göra sig mer förstådd och känns på nåt vis tryggare i sig själv. 
Bästa stora lilla killen vår! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar