onsdag 4 juli 2018

Dagen jag blev prematurmamma

Idag kom "mitt" avsnitt ut av Carro och Rebeckas podd Allt vi måste tala om! Har ni hunnit lyssna? Annars kan ni göra det här nedanför eller på valfri poddapp.

 I avsnittet berättar jag mer ingående än tidigare om hur dagen när Noel förslöstes såg ut och hur det kändes, och också tiden efteråt när han låg 7 veckor på sjukhus före vi fick ta hem honom för första gången. Känner att jag kunde tala hur länge som helst om dendär dagen och det kommer vartefter jag pratar om det upp nya minnesbilder och känslor som jag hade men nästan glömt bort.


Har ni frågor eller tankar och funderingar om avsnittet eller ämnet överlag är det bara att slänga in en kommentar här, på instagram eller som privatmeddelande på facebook!
Är jätteglad över alla fina ord som kommit hittills! 

11 kommentarer:

 1. Är själv prematurförälder och har läst din blogg sen Noel kom. Lyssnade på avsnittet och tycker du är stark som kan berätta. Jag kan ännu inte tala om vår upplevelse utan att börja gråta, vår dotter föddes i vecka 27 och är 2 år idag. Du verkar vara en så kärleksfull och trygg förälder. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord! Känner att jag bearbetar det lite mer för varje gång jag berättar om det, och nu går det betydligt lättare än första gångerna, men tårarna tränger nog lätt fram än då man lite återupplever känslorna igen..

   Radera
 2. Jag lyssna på e idag, he va så bra! Ja börja rikti pyl så om nan såg me undra di säkert va ja har för fejl, låg i solen å gråt. Bra att ja hadd solglasögon på. :'D

  SvaraRadera
 3. Åh va ja pyyla😭❤️

  SvaraRadera
 4. Har en dotter som just fått en liten prematur det var fint att höra att det gått bra för er. Hoppas på det samma för lilla barnbarnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna o hoppas hoppas att allt går bra! ❤️

   Radera
 5. Tårarna bara rann. Så öppet avsnitt, så glad att du delar ned dig!

  SvaraRadera
 6. Tack för detta! Gav mig en inblick i vad min syster gått igenom.

  SvaraRadera