söndag 3 juni 2018

När det roliga äntligen är slut

Så roligt med kalas men just nu sitter jag nog mest med känslan av att FYFAN va skönt att det är över, hahah..! (ändå är jag enda som brukar känna så o ni ba "fyfan va otacksamt -_-" heheh nåja hee så tå)

Jag hade egentligen (alltså jag är så trött nu så när jag skrev egentligen fel satt ja o vänta att autocorrect sku ändra de.. på datorn) tänkt att vi tar kompiskalas nån förmiddag inkommande vecka men när jag på fredakväll fick veta att det bara skulle komma en kalasgäst istället för fem på lördag så bjöd jag hastigt och lustigt in kompisarna istället, så då tog vi det redan igår! 


Sen på eftermiddagen for vi till Öja på 30års fest, kom hem med sovande barn runt kl 21 och idag har vi haft både släktkalas och sen kompiskalas (finska) ikväll, och så hann jag smita iväg på Jessis examenskaffe en stund där emellan också. En helg minst sagt fullsmockad med kalas!

Kul med nästan alla kusiner från Samis sida samlade, den minsta lilla killen på tre veckor stannade hemma i Lappeenranta med mamma men resten var på plats!

Och Oliver blev så överförtjust i presenterna (Noel är mest ba "dåger e ti lägg i mun? give it to me"), speciellt smålegot, mopohanskarna och mopotröjan fick nog speciella platser i hans hjärta i helgen hahah. Och en massa böcker fick de, det är nog presenter som alltid går hem!


Nu ska jag slänga mig i soffan med chipsskålen i famnen och datorn bredvid, och fortsätta se på dokumentärserien The Traffickers på Netflix, så intressanta ämnen de tar upp!

2 kommentarer:

  1. Hej. Varifrån är mopotröjan och handskarna köpta? Här finns en kille som skulle älska en sån utstyrsel 😀

    SvaraRadera