onsdag 6 juni 2018

Lättare på två

Så skönt det är att ha Sami hemma på dagarna!

Igår när det var så blåsigt så kom vi spontant på att hoppa i bilen och besöka Touhutalo i Kokkola, efter det tog vi lunch på Rax och gick till sist igenom några butiker innan vi for hem igen. Så mycket enklare att hitta på sånt när man är två vuxna, jag skulle ju typ ha nervsammanbrott redan utanför Touhutalo om jag varit ensam med barnen, lunch på stan är det inte tal om och kortaste möjliga väg tillbaka till bilen sen, hahah..!

Idag for vi med på ett evenemang jag hittade på facebook som Folkhälsans familjecafé höll i, nämligen besök till bondgården Storstara Gård för att se på djuren och åka häst o vagn! Riktigt roligt var det även om Sami hade lite andningssvårigheter mellan varven, vi får verkligen hoppas att det inte är typ hästsport eller att bli bonde som nåt av barnen faller för i framtiden!


Märker att jag inte hade en enda bild av Noel, men han var nog med där han också sittandes i vagnen. Ikväll var jag och Noel o bekantade oss med dagiset o avdelningen där han ska börja i augusti och det kändes faktiskt bättre än jag trodde att det skulle göra! Supertrevlig personal och trevlig miljö, och Noel pomppade direkt iväg på rumpan för att utforska leksakerna, hahah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar