fredag 1 juni 2018

Förändringarnas sommar

Idag fick vi plötsligt ett till dagisbeslut, och jag som antog att det var Noels blev helt kaos när det stod att han skulle i dagis på andra sidan stan i en grupp med 3-5 åringar! Sen såg jag ju att det var Olivers namn (igen!) och att det nog måste ha skett nåt fel.. Ringde och fick redan idag nytt beslut via telefon - pojkarna får börja i samma dagis! Jee! (olika grupper förstås) Inte det vi sökte till från början men det känns riktigt bra ändå. Och fastän jag först tänkte att det blir lite omständigt att alltid åka in via stan så är det ju ändå också inne i centrum som jag (åtminståne för tillfället) jobbar, så det kommer nog bli ganska smidigt ändå.
Det känns dock helt sjukt att man själv är så gammal att man ska börja fara på typ kvartsamtal och lämna och hämta och planera och allt möjligt vuxet. Känns som att man ju just själv gick i lågstadie typ heheh

Det känns som att det är många förändringar på samma gång nu. Plötsligt har man ingen bebis mer heller, konstaterade jag idag när pojkarna (i typ 10min) lekte tillsammans utan att försöka skada varandra. Det är nog stora förändringar som sker hela tiden under småbarnsåren men det är ganska sällan man riktigt stannar upp och reflekterar över det desto mer.

Idag förde jag dessutom vår Gesslein-vagn till dess nya hem, och det kändes både lite vemodigt men ändå skönt att inte behöva trängas med två vagnar inomhus här i vårt lilla hus. Nu har vi ingen vagn med liggdel mer! Hoppas Emmi och Aki (och framförallt lillkillen) blir lika nöjda med den som vi varit, för jag kan nog ärligt säga att jag aldrig ångrat vårt köp av den! Superbra vagn!


Nu ska jag försöka ladda upp batterierna lite inför en helg fullspäckad med kalas, både som vi ska ha här och som vi ska på till andra! Sami är dessutom pappaledig nu två veckor framåt och det är sååå skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar