torsdag 3 maj 2018

Vi firar morgondagens ettåring

Ettårskalas i huset hela förmiddagen! Helt tillräckligt med 6 barn mellan 10mån och snart 4år om man ser till ljudnivån, heheh!
Tror minsann det blir lite mer utevistelse bara vädret tillåter på Olivers kalas.

Noel var redo för kompiskalas tidigt imorse, vi hade nämligen tydligen satt Olivers inre väckarklocka på 4:55.. -_- Huhu, jag vet att jag tjatar och klagar mycket på våra tidiga mornar men det är för faasen inte kul alltså, när man vet att det finns familjer som sover till typ 8. Dröömin. Speciellt inte när man dessutom absolut inte är en morgonperson, eller åtminståne inte en före halv 7-person. Jag jobbade ju igårkväll också, och före man har kommit hem, är duschad och har ätit hinner ju klockan bli en del före man då också tittat lite dator och kommit sig i säng. Nåja, ettårskalas var det ja!


Alltid lika roligt med kalas men alltid lika skönt när det är över, heheh. 
Och Sami lär vara nöjd över resterna i kylen!

2 kommentarer:

  1. Grattis Noel! 😍 Och jag tänker nog alltid om du har satt upp nå på instastoryn från när ni har vakna att ja INT sku fix de. De få morgnar vi har vakna före halv sju har ja nog vari så irriterad då ja har vari så trött och bara vila sova. Heja dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah jaa imorn steg vi ju upp 4:45 sååå att... de e no int världens gladaste miner på denhär morsan den tiden heller..heh

      Radera