måndag 28 maj 2018

Omtänksammaste ungen

Min lilla stora hjälpreda. Han hjälper gärna till med det mesta och drar sig inte för att erbjuda sin hjälp heller (gäller dock inte när det handlar om att städa upp leksaker..). Idag planterade vi en marguerie på stam som jag köpte för några dagar sen. 
Jag ville egentligen ha en eucalyptus på stam men är lite rädd för att jag inte skulle få den att överleva, och valde då istället ett säkrare kort som ju dessutom bjuder på fina blommor hela sommaren! Idag hittade jag dessutom mindre eucalyptusplantor så en sån (+lite annat) fick följa med hem istället, visar kanske nån dag!


Lilla sommarkillen som också hänger med och krafsar i det mesta, hahah.


När jag kom från träningen ikväll så såg Oliver på mina händer
"vem ha bucka dig mamma?" 
"int ha nån bucka mig?"
"men du har laastari. ha du kippa? ottiko pipi?"

Allt märker han och så omtänksam! Nu var det ju inte så farligt heller och ingen har gjort mig nåt, jag har nog helt själv tejpat tummarna då de ännu är torra och har hack o de tar sjukt att lyfta med hookgrip annars. :D


Imorgon fysioterapiförmiddag och jobb på kvällen. Vi hörs när vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar