tisdag 1 maj 2018

Om nån är värd att firas

Lär väl knappast finnas nån som inte vet vad det är för datum idag så det behöver kanske inte upprepas en gång till, men jo - en av årets bästa månader har startat! Man får ännu ha hela sommaren framför sig men ändå lite försmak (hoppas vi) och allt börjar grönska och spira! Härligt!


En som inte var på riktigt lika härligt humör idag på mommo och moffas gräsmatta. Helst sitter man ju i mammas famn hela tiden men ändå finns det en sida av honom som vill på upptäcksfärd, lite svårt att balansera ibland, dedär!


Noel fyller ett år nu på fredag. NU PÅ FREDAG. Helt sinnessjukt om ni frågar mig, att det redan gått ett år sen dendär dagen vi for till Uleåborg med ambulassirenerna tjutande. Och jag kan fortfarande inte prata om det mer ingående utan att börja storböla. Hur det låter lär ni få höra i Carro och Rebeckas podd i juli, heheh. Jag har ännu heller inte en endaste gång kunnat öppna och läsa dagboken jag skrev under tiden han var på sjukhus, men jag ska faktiskt försöka ta och göra det nån kväll snart.

Jag hade egentligen inte tänkt ställa till med nåt kalas alls för Noel nu då han ändå inte vet om det själv, utan istället ta det mer i samband med Olivers kalas om en månad. Men så kom jag på att är det nån som är värd att firas på (ok en dag före) hans födelsedag så är det nog Noel som orkat kämpa sig igenom sin tuffa start och sitt första år! Så det blir ett enkelt litet kompiskalas på torsdag förmiddag iallafall, och så firar vi mera med släkt o vänner sen om en månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar