söndag 13 maj 2018

Möhippeåldern

Äntligen har jag kommit in i möhippeåldern!
(när man är så gammal så ens vänner börjar gifta sig o man får va med o ordna möhippa, hahah!)

Igår förmiddag blev jag upplockad av Jessica och Linda och så åkte vi iväg till Vasa! Det är ju nämligen så att min storebror och hans Carola ska gifta sig i juli, och nu var det dags för möhippa! Jag har ju aldrig tidigare ens varit på nån möhippa, men enligt hur planerna i facebookgruppen tog form så visste jag att vi hade en rolig dag att se fram emot.

Jag tänker inte skriva desto mer ingående om dagen utan låter några bilder visa helheten istället. Programmet bestod av brunch, en timme burlesquedans, en drink på Strampen, uppgift på stan, middag på Kaffehuset August och sen flera timmar av snacks o dricka, lekar och umgänge i kvällssolen utanför stugan med den fantastiska utsikten.

Vi hade ju helt fenomenalt väder hela dagen och där på trappen i solnedgången kunde vi nog konstatera att det blev en suveränt bra dag!

5 kommentarer:

 1. Ja e från Larsmo så ha vari i möhippaåldern sen första kaveri fylld 18 å kuna gift se :’D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahah :'D Jag e ju faktiskt å från Larsmo men ingen av mina nära ha gifta sig än -_-

   Radera
  2. 😂😂😂💪💪

   Radera
 2. Nånting helt annat änn möhippor :) Du skrev en gång om någon udda finsk sida med barnkläder, vad hette den? Och dina bästa webshop tips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan de ha varit Martinex.fi? :) Därifrån beställde ja en hel del julklappar då de hade superbra erbjudanden på Muumi och Emil i Lönneberga-kläder! Kan laga ett skillt webshop-inlägg när ja hinner! :)

   Radera