tisdag 8 maj 2018

Med en annorlunda teknik

Idag har Noel varit på fysioterapi igen, som vi fortfarande är nästan varje vecka, och huhhu alltså vi hinner nog bli gråhåriga innan denna kille börjar krypa tror jag, hahah..! Han stunttar fram så fort på baken och för mig måste jag ärligt säga att det inte känns som nåt stort problem, så det känns lagom givande att hålla på göra honom ursinnigt rasande bara för att träna krypning på dagarna.. 
Oliver kröp ju också "fel" men med ett knä och en fot i marken, och hann börja gå innan vi fick rättat till det, men han har ju verkligen inga koordinationsproblem i dagens läge! Noel stiger nu även upp mot möbler själv och det har kommit fram så mycket egen personlighet den senaste tiden!


Nu sover båda barnen samtidigt för en gångs skull och jag väntar på att Linnea och Pendi ska komma hit! Pendi har hittills varit "på prov" hos henne några månader men det går så bra och vi är alla så nöjda med hur det är nu så idag ska vi skriva över henne på Linnea. Känns verkligen som att Pendi har fått ett riktigt bra nytt hem och det är verkligen en enorm lättnad!

1 kommentar:

  1. Har hört att man kan få skriv och lässvårigheter om man int kryper men vet int om he stämmer☺

    SvaraRadera