måndag 7 maj 2018

En lite för lång dag

Huh, väckning 4:45 imorse.. Nu börjar det verkligen gå till överdrift känner jag! Är det Oliver som vaknar före 6 så går det oftast att övertala honom om att sova en stund till bara han får dricka lite mjölk, men när det som idag är Noel som är helvaken är det nog bara att masa sig upp innan han hinner väcka storebror.. Vi avslutade amningen helt för ca en vecka sen och på kvällen och natten tar han nog flaska om det behövs (han vaknar dock typ max 1-2ggr per natt nu, superskönt!), men som imorse såg han det bara som en tidig frukost innan buset börjar!

Som tur fick vi sen förmiddagsbesök av Melvin, hans mamma och lillasyster! Tur det så jag hölls vaken, heheh.. Utelek, innelek och hemlagad pizza blev det innan de traskade hem igen, och efter pojkarnas tupplurar (på olika tider.. tro inte att denna mamma fick tupplura idag inte..) gick vi ut igen och donade lite i trädgården. Jag ska flytta odlingslådorna och byta jorden, så jag har fyllt ut gräsmattan (vi har så otroligt ojämn gräsmatta och det stör mig nåt enormt) med den gamla jorden och ikväll efter gymmet hämtade jag hem gräsfrön och lite blommor som vi gick ut o planterade medan pappa var iväg o tränade!


Dedär syrenerna som syns bakom Oliver får jag ansa och klippa varje vår för att de inte ska bli för stora och ta över terassen. Hittills om åren har jag svettats på med såg, häck- och kökssax, fram tills här om dan när jag tog mig i kragen och köpte ett verktyg just för ändamålet. VARFÖR HAR JAG INTE KÖPT DENNA INNAN frågar jag mig nu. Huhhu, typ 10e och så mycket snabbare och behändigare!


Jordgubbslandet är rensat och redo, vi har klippt ner alla bärbuskar och åtminståne tre av dem (vi har ännu 10st fast vi redan tagit bort flera tidigare år) ska grävas upp o skänkas bort. Ännu finns det typ hur mycket som helst att fixa med inför sommaren men vi tar det vartefter!


Och kvällens träning gick såå bra! Precis min typ av upplägg med massa tunga lyft med skivstången! Känns roligt att återfå lite träningsmotivation efter pissträningen i tisdags, heh.. Har inte haft träningslust sen dess och därmed inte tränat alls. Jag brukar normalt inte dras ner så lätt av ett dåligt pass (dåligt från min sida alltså) men tror det också handlade om mycket känslor kring Noels ettårsdag och sånt.. Men nu kör jag igång igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar