torsdag 24 maj 2018

Drömmen

Ikväll gjorde jag nåt som jag har menat ta mig tid att göra redan för länge sen men som inte blivit av, nämligen att köra iväg till Edsevö och mina vänner Jessi och Basses ställe! Jag har ju märkt att de är väldigt fästa vid stället och så fort jag körde upp på gården förstod jag varför!

Så otroligt fint var det där i Jessis mormors gamla trädgård, precis ett såntdär ställe som även jag drömmer om, avskärmat på landet och med blommor och träd i överflöd och ändå inte allt för långt från stan. Det var faktiskt ett litet såntdär tappa-andan-moment när jag steg ur bilen, då vet ni.

Jag kände en minut av lite samma känsla när vi var till Vexala här om veckan, vi körde på en grusväg och åkte förbi ett hus med ett gammalt fähus på gården och en till salu-skylt utanför och jag tänkte att "JAPP! DET TAR VI - SÅLT!!" tills jag kom på att jaa.. kanske nog Vexala är lite väl bakom takana ändå.. Men det är ju nog fan nåt med grusvägar som är bara så jäkla hemma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar