fredag 13 april 2018

Trampandes fram

Höstblåsorna börjar så småningom dra sig tillbaka och nu är det mest Noels hy som ser lite medtagen ut, men vi ska väl tro det bättrar sig snart. Han har inte feber och verkar inte störas av dem desto mer så det är skönt iallfall. Igår var vi t.o.m hem till Fia och pojkarna och lekte, de har nyss också haft samma sjuka så de var därför inte rädda för att bli smittade.

När vi kom hem märkte vi att vi hade glömt Noels pipmugg hos dem, så Oliver och jag hoppade på cykeln på kvällen och for och hämtade hem den! När vi var där kom vi på att vi inte hade nåt att förvara den i på hemvägen, men som tur passade den precis i flaskhållaren på cykeln, haha.


Oliver trivs så bra och tycker det är så roligt att sitta bak på cykeln så fr.o.m nu ska jag nog försöka att vi skulle komma oss iväg på cykel oftare fastän barnen är med, bättre vardagsmotion än så blir det inte! Vi har ju också en cykelvagn som vi inte ännu testat med båda barnen, så vi får se om det blir en premiärtur med den i helgen. Blir dock en helg i jobbets tecken för mig men nog ska vi väl hinna göra nåt däremellan också!

2 kommentarer:

  1. Vad har ni för cykelvagn? Har du varit nöjd med den? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jadu bra fråga heheh 😅 Kommer faktiskt inte på vad det är för märke just nu, men vi köpte den begagnad i slutet på förra sommaren så hann bara testa den några gånger med Oliver. ☺ Men hittills nöjd iallafall, kan skriva mer om den när den kommit mer i användning!

      Radera