lördag 21 april 2018

Tiden tar slut

Huhu, båda barnen inne i en endast-mamma-duger fas, vilket betyder att jag ganska ofta nattar båda, vilket betyder att det inte riktigt finns tid över för att göra så mycket annat - som att blogga, speciellt inte när det även väger ganska tungt att bara slänga sig på soffan och slötitta nån serie sen när man äntligen slipper ifrån. 
Jag sover ju inte heller superbra på nätterna mer (börjar få leido på att vakna varannan timme, borde nog få slut på nattätanden snart.. hittills har det gått ok att vakna ofta men nu börjar det tära på) så för att hinna sova behöver jag dessutom gå i säng vid någotsånär anständig timma.


Senaste veckan har vi hur som helst spenderat med lite wod'ar, en kväll i Öja, förmiddagslek med kompisar, utomhusvistelse och så har jag även jobbat ett par skiften.

Imorgon förmiddag blir det att gästa Carros och Rebeckas podd! Om Noels prematuritet har jag ju blivit intervjuad flera gånger förr men denhär gången kommer det gå lite mer ingående och på djupet, och jag ska försöka att få fram lite ord och inte bara storböla genom hela, heheh.. (jag kan dock inte make any promises)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar