torsdag 5 april 2018

Slaskplask

Imorse begav vi oss ut efter frukosten och Noels första vila. Oliver hade varit ovanligt med ytterkläderna då jag hade berättat att jag tror det finns vatten på gården att stampa i, men vi hann nog bli besvikna när vi märkte att det inte hade smält just nåt alls på vår uppfart än när vi kom ut.. 
Jag hann faktiskt tänka att "lite onödigt att jag prakkade på honom kurabyxorna ändå.." men fick nog ta tillbaka den tanken stunden senare! Vi gick nämligen en bit längs vägen och hittade en "iiiiiso lätäkkö!" där vägen grenar sig!


Han har så härliga färger på sina skor, handskar och den nya cykelhjälmen som han fick här om dan! Riktigt så man börjar längta tills det ska komma små små ljusgröna blad på träden och tulpaner i olika färger i rabatten! Jag satte för första gången ner tulpanlökar i höstas så jag bara väntar på att snön ska smälta så man får se dem spricka upp!

5 kommentarer:

 1. Härligt me slask ändå såläng man e rätt klädd! 😍 Varifrån kommer hjälmen? Behöver ny åt Saga men vet int riktigt vad som e bra :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis! Slask går bra men sen när de bara e rapa tycker ja mesama de känns jobbigare.. Den e från Citymarket! Vet int om den e na extra bra eller int men snygg färg, hahah! Vila ha en som täcker mer av huvu än sånde som mest bara e riktit ovanpå o tyckt den uppfylld de kravet rätt bra!

   Radera
 2. Rekommenderar KED hjälmar från polkuped https://www.polkuped.fi/sv/category/cykelhjalmar de uppfyller alla strikta krav på barns cykelhjälmar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer!

   Radera
  2. Vi har dendär KED hjälmen som e med reflex över hela åt Lo och dendär gröna Lilla åt Gry, måst nog säg att det är jättebra hjälmar!

   Radera