söndag 22 april 2018

Precis fel men ändå rätt


Jag har ju lite av ett hårexperiment på gång sen några veckor tillbaka. I början på april var jag o klippte mig och efteråt åkte jag via en butik och spontanköpte hårfärg. Jag har gått med min helt egna natuligt mörkbruna färg flera år nu och kände att det var dags för en förändring, helt enkelt.

Färgen jag köpte var riktigt blond med lila(?) ton i, och jag sa åt Sami medan jag hade i den att det är ingen skillnad hur det blir, bara det inte blir orange. Weeeell, guess what? :)))))
Nåja, helt katastrof blev det väl inte och jag har sen dess satt i några silvermasker och idag färgade jag igen med en permanentfärg i blond/silver, vilket inte riktigt ändrade nåt alls förutom kanske tog bort liite orange ton och gjorde det en aning mer behagligt att titta på. Men nåja, helt skapligt nöjd är jag ändå, det är ju trots allt bara hår, och en förändring blev det ju! 
Så nu tror jag att jag låter det vila tills jag har sån utväxt att det inte går att ignorera, då hamnar jag antingen göra nåt åt den eller färga allt mörkare igen, den som lever får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar