torsdag 19 april 2018

Personligt rekord

O-er-höört nöjd över gårdagens prestation i back squat måste jag säga att jag är! 
Hade satt målet på 80kg men med 85kg på axlarna orkade jag pressa mig upp ur knäböjen. Det är 25kg mer än när jag började med crossfit för två år sen och 7,5kg ökning från senaste rekordet i januari så squatprogrammet vi tränat enligt de senaste fem veckorna har nog gett resultat! Så kul! Jag har dessutom betydligt bättre teknik nu än tidigare också vilket känns ännu bättre, jag har länge haft problem med att få knäna att hållas ut när vikterna blir tunga men nu verkar rumpmusklerna äntligen ha taggat till sig och löst det ganska bra!


Känns som att jag har ett bra flyt och rutin på gång med träningen nu som jag hoppas får hålla i sig hela sommaren. Känns så osäkert till hösten om man ens kommer ha tid eller samvete till att träna när barnen är på dagis på dagarna och jag i skola/jobb.. Säkert överreagerar jag ju, folk tränar ju hur mycket som helst fast de inte är hemma med barnen på dagarna (se bara på barnens far?) men jaa, en stor omställning blir det nog för oss alla till hösten men vi får ta det som det kommer och så ser vi hur det känns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar