tisdag 10 april 2018

Lugnet före stormen?

Håhhåå vi mårar åpåå..!
Febern verkar ha gett med sig, Oliver var helt feberfri redan igår men till kvällen började fotsulorna klia och jag förberedde mig på en pissnatt - som aldrig kom! Tänk att det kan gå den vägen ibland också! Han ville förvisso sova i min säng så jag har trängts med två barn varav den ena då sparkat o gnuggat fötterna mot lakanen hela natten men det är faktiskt Noel som vaknat betydligt oftare fastän han inte ens är sjuk. Idag är alla sina vanliga jag igen men det känns nog ändå som att jag bara sitter och väntar på när helvetet ska bryta lös.. Får hoppas jag väntar i onödan! Några enstaka prickar/blåsor på låren och handen har han men jag kan ju inte tro att vi slipper så lätt undan..


Igår fick vi hem lite sommarnyheter från Maxomorra medan jag var o tränade! Sommaren känns dock ganska långt borta nu när jag tittar ut men vi ska väl hoppas den infinner sig även i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar