måndag 2 april 2018

Lampinspo inför framtiden

Är det nåt i inredningsväg jag längtar efter i huset så är det nog när vi får flytta ut spjälsängen ur vårt sovrum! Jag tapetserade ju om i rummet redan förra vintern med en väldigt mönstrad blommig tapet i samband med när vi bytte rum från det som är lekrummet nu, men jag har inte hunnit färdigställa inredningen sen dess, och nu är hela rummet ockuperat av sängar då vi har vår säng uppskuffad mot väggen, spjälsängen fast i på andra sidan och sen lämnar det bara ca 30cm innan ytterväggen kommer emot. Nu har vi dessutom Gessleinvagnen i fotändan och så klädskåpen i etta hörnet, så det lämnar en typ 40cm bred bana att röra sig på där inne, huh!

Så ja, jag måste nästan säga att jag längtar lite till när Noel ska sluta vakna på nätterna och vi kan sätta spjälsängen i andra sovrummet (har nog funderat lite på att testa redan eller ändra ordningen på nåt vis så vi inte skulle sova så nära varann då jag tror han till viss del störs av mig på natten.. Oliver började sova i eget rum vid 6 månader o började direkt sova såå mycket bättre då!), men det känns nog som att det är ganska långt borta ännu. Men hur som, sen när vi kan sätta vår säng där den är menad att stå så ska det inhandlas sänggavel, vägghängda nattduksbord och nya gardiner!

Sänglampor är nåt jag tycker är så intressant att hålla upp ögonen efter också. Känner att efter att vi nu haft bordslampor i typ alla år så vill jag sen ha såna som man skruvar upp på väggen bledvid sänggaveln, och just märket Markslöjd tycker jag har så många fina modeller! Dedär två med nattduksbord fast i är så otroligt snygga (och hur behändigt är det inte att kunna koppla i telefonladdare direkt i dom!?)! Den lägst ner med glödlampan fram ur skivan är ju nästan snyggast, men kanske inte superpraktiskt i ett sovrum då den inte punktbelyser utan lyser upp hela rummet.. De andra tre är ju dock typ perfekta och passar så min stil.. men så svårt att välja! Nåväl, lär väl inte behöva ta tag i det problemet på en stund än heller iom sängsituationen..

2 kommentarer:

  1. Hahah ja läst typ fem gånger "larminspo" å måsta läs om inlägge för att si om ja hadd missa nå då ja int hitta nånting om nå larm nånstans. Å så försökt ja ännu syna bilderna, om lamporna sku va nå såndär futuristiska me inbyggda larm i, före ja såg rätt rubrik.😂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jaa nå så myki asia som Olli har i vår brandlarm så sku de no lika bra kuna va ett larminspoinlägg me snygga brandlarm.. 😅

      Radera