tisdag 24 april 2018

Friskt och rent minus friskt


Jag hann nästan skriva ett inlägg tidigare idag om hur skönt det var att hinna sätta sig ner i allsköns ro utan barn hängande i byxorna, men så tog den sekunden slut och byxhängandet tog vid igen. Båda barnen har blivit sjuka igen, Noel hade feber förra natten och Oliver har haft feber största delen av dagen idag, och så rinnande näsor och hosta på dem båda. Huhhu, hoppas de är friskare imorgon för idag var ingen rolig dag.

 Ändå har jag hunnit med att dammsuga och skura hela huset idag, det blir ju åtminståne lite lättare att uthärda hemmadagar om man får göra det i ett rent hem. Sen har jag jobbat fyra timmar nu ikväll, hämtat mat från Korv Görans efteråt för att fira att Sami hade fått nattat båda barnen innan jag ens slutade och nu ska jag sätta igång dokumentären om Avicii som jag hört att är sevärd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar