söndag 29 april 2018

Det sitter i ett

Vi blev friska ganska fort igen, trodde vi. Vi hann till och med umgås med Malin, Elias och Ebbe en dag och så fick jag sitta vid jouren på kvällen med Oliver sen. Öroninflammation igen och antibiotika på. Det var liksom en månad sen han hade öroninflammation senast (i andra örat) och sen dess har båda barnen även hunnit ha höstblåsor och vanlig förkylning + feber, så det känns nog lite som att det sitter i ett, dethär sjukandet. Nåja, febern har avtog ganska fort igen och han har inte sjukt så han skriker mer så vi får hoppas det går om ordentligt med denhär kuren nu.


Igårmorse och ikväll jobbar jag, och här emellan har vi hunnit städa och rensa en hel del på gården och så for jag och småpojkarna till Larsmo en sväng igår. Mommo och moffa ska sköta pojkarna två dygn över midsommar då vi ska till Uleåborg på bröllop så det känns som att vi borde börja vänja speciellt Noel med att vara där oftare.. Oliver är jag inte orolig för men Noel har hittills varit sån liten mamiskille så vi får se hur det börjar gå! 

1 kommentar:

  1. Tillägger till min förra komentar lumenes flytande highlighter e lite på dyrare sidan men jävligt dryg. Behövs typ 2droppar fö att lysa upp ditt ansikte 😄

    SvaraRadera