söndag 18 mars 2018

Sjukt trött på sjukandet

Denna vinter är nog den värsta jag nånsin har varit med om, sjukdomsmässigt. Känns som att vi hålls friska max en vecka i gången innan nån i familjen blir sjuk igen!

Oliver var helt återställd igår, så vi trodde och hoppades att det hade gett med sig och var en lika kort febersläng som han hade förra helgen. Nå, tji fick vi! Idag har han varit helt borta hela dagen, han fick panadol men hade ändå 39 graders feber. Jag rådfrågade jouren, åkte och köpte burana o gav det till, men febern steg till 39,4 ikväll ändå. Ringde jouren igen och så tyckte de vi skulle komma in med honom så Sami och Oliver åkte iväg. Då svängde det som tur och han piggnade äntligen till! Kan säga att dethär har varit en av de längsta dagarna på länge då Oliver varit så hängig och slö precis hela dagen.

Öroninflammation i höger öra konstaterades och antibiotikakur på, hoppas det ger med sig för en tid nu! Känns som att vi springer till jouren stup i kvarten också och då är jag inte en sån som springer dit för minsta lilla heller.. Till vår lycka har febern inte påverkat hans andning knappt alls denhär gången så hoppas hoppas det har börjat växa bort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar