söndag 4 mars 2018

Sällskapssjukarna


Oj tur att Sami och Oliver kommer hem på lördag så vi inte behöver genomlida en till helg ensamma hemma, heheh.
Nä, nog har det ju gått bra, igår hade vi faktiskt sällskap hela dagen, först hos Carro och sen satt Emmi och Emilia här med oss hela kvällen! Idag har det dock varit lite mindre sällskap, känns som att man inte riktigt vill tränga sig på andra och deras familjetid på helgerna heller, men mot kvällen fick vi sällskap ett par timmar av min kusin Elin! Blir av nån anledning så sällan att vi träffas fast vi inte bor mer än ett par kilometer ifrån varandra, och growing up har vi bott grannar och hängt varje dag från att vi var typ 4-14år! Men det blir väl sådär när man växer upp, en jobbar och den andra skaffar barn och allt möjligt och det blir att man mer hänger med såna i samma livssituation på dagarna.


Tidigare under dagen har vi plöjt igenom Lidl och Jysk, och kom såklart inte hem tomhänta från nåndera ställen (det är nämligen fullkomligt omöjligt!). Vid Lidl hittade jag en massa god mat att trycka i mig under veckan och från Jysk köpte vi en stor korg, ett litet bord, några ramar och en brödlåda.


Imorgon är det vardag som gäller igen. Inkommande vecka har vi bara inbokat fysioterapi och playdate/kaffe med en som jag matchat med på Hey! Vina-appen! Visst har ni den? 
Utöver det får vi se vad vi hittar på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar