onsdag 21 mars 2018

Påskpyssel med urblåsta ägg

Igår gick jag ett varv genom Sunds och sög i mig så mycket påskpysselinspiration! Så mycket fint de hade där, och trots att mitt ursprungliga ärende bara var att införskaffa lite frön att förgro så slank det ändå en (till) grönväxt och en äggkruka (att så påskgräs i) ner i kundkorgen.

Jag hade kollat in alla deras fina prydnadsägg och fick idén om att göra en egen variant av de jag sett, idag när vi hade extra tid att slå ihjäl på morgonen när Noel sov första vilan. Jag blåste således ur några ägg och målade dem så de ser lite mer dekorativa ut att ha framme.


Fick helt dille på att blåsa ur ägg nu så idag inhandlade jag lite fjädrar för att även laga en annan enkel variant av prydnadsäggen som jag såg.. Vi får se vad det blir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar