tisdag 6 mars 2018

Nya bekantskaper


Idag fick vi besök från förmiddagen av Frida och Vincent. Frida kom jag som sagt i kontakt med genom Hey! Vina-appen! Så roligt att det finns så enkla sätt att träffa nya vänner på nu för tiden (bara man tex böri skriv nåt efter att man matchat heheh)
Vi konstaterade att vi råkar bo bara ca 2km från varandra och har jämngamla småpojkar (samt att vi båda redan har långa förhållanden fastän vi är så unga (inbillar mig ännu att jag är ung), 12 och 13 år (=långa förhållanden alltså, int våra åldrar heheh), ganska sällan man möter andra som hållit ihop så länge!). En jättetrevlig playdate som absolut blir av fler gånger!


På eftermiddagen var det tänkt att jag skulle få hit matgäster, men det blev uppskjutet till på torsdag så jag och Noel har hängt solo ikväll. Vi tog en promenad med springvagnen till butiken och så har vi suttit på köksgolvet o hamrat i kastruller (mest inte jag), nu när storebror inte är hemma o kan ropa "NEE BEJBI! SLUUUTAAA! TYYYST!" medan han viker fast öronen. Imorgon ska vi till fyssen och det ska bli roligt att hinna se och följa med lite mer vad hon faktiskt gör med honom nu när inte Oliver är med och behöver underhållas hela timmen. Fast vi saknar nog storebror och pappa jättemycket också och helst skulle de fått komma hem igår, men vi får snällt vänta 4 dagar till och göra det bästa av dagarna på tumis så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar