torsdag 8 mars 2018

Kvinnorna runt det rektangulära bordet

En dag med huset fullt av vänner har vi fått ha idag! Hela dagen har gått i ett huj och nu är det plötsligt bara en hel dag kvar tills familjens stora pojkar kommer hem! Äntligen!

Dagen har bestått av ett par timmars förmiddagslek med Fia och hennes killar och sen fem timmar mat och kaffe runt vårt köksbord med vännerna på den två år gamla bilden här under!


Jessi (längst till höger på bilden) har jag varit vän med sen jag var riktigt liten, då våra pappor också var bra kompisar när de var små och hela våra familjer brukade umgås förr när vi var mindre. Emmi (nästlängst till vänster) hänger med i gänget sen högstadietiden och Katja (nästlängst till höger) träffade jag väl för första gånger för sisådär.. 7år sen kanske? Hon kom in i bilden genom Jessi(s pojkväns kompis) och det är jag jätteglad för idag, man kan aldrig ha för många vänner! 
Ett riktigt bra gäng att diskutera livets djupa frågor med! 

2 kommentarer:

  1. Jaa int kan man anat än vara glad ti ha varader!! Vart så nostalgisk igår kväll ti si all bilder, liti preggohormoner på he så va e no nära ja börja pyyl :D <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah jaa man fick ju nästan nära ti he fast man int e preggohormonstinn så ja kan tänk me he :DD

      Radera