onsdag 21 mars 2018

En sällsynt tråkig dag

Känns som att rubriken ger riktigt sånadär äkta "ooh spännande let me read more!"-vibbar. Jodå.

Jag har tappat räkningen på hur många dagar i streck som vi bara varit ensamma hemma nu men många har jag på klart att det är iallafall. Så många att vi klättrar på väggarna och börjat gå varandra på närverna för ingenting..

Idag blev det väckning redan kl 5:09 (man ba yessss ännu mer dötid) då Noel fick en hostattack som Oliver vaknade av (i andra sidan huset..), och då var det bara att masa sig upp. Jag var döslut redan kl 12 och barnen har inte sovit på samma gång ens en minut under de senaste dagarna så ingen vila, ingen ro.. (hahah känner att dethär inlägget sprudlar sån glädje.. :)))))

Jag tänkte sen skita i träningen då huvudet kändes så trångt men Sami hade fixat playdate med två kompisar och deras barn hemma hos oss ikväll så det blev ändå träning för att slippa se det kaoset hahah, och så glad jag är att jag for till boxen ändå, för så bra träning det blev! Semitunga squats, 10x3 med 65kg och en riktigt rolig och svettig metcon på slutet!


Kul ändå att Oliver har börjat självmant fråga efter att få måla och rita! Speciellt att klistra klistermärken på teckningar är kul och imorse gjorde han en sån fin att han ville ringa åt Carro och visa den, så de gjorde vi!

Idag var jag förresten via mitt gamla jobb också och snappade åt mig lite inhoppskiften, så fr.o.m 6 april blir det kvälls- och helgjobb för min del ett par gånger i veckan! Ska bli riktigt skönt faktiskt att komma bort några timmar emellanåt och roligt att få jobba men fina kollegorna igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar