fredag 9 mars 2018

De saknade återvänder

Tumisveckan med den lille börjar komma till ända. Imorgon kommer Sami och Oliver hem igen och som vi har saknat dem! Noel tittar mot Olivers rum varje morgon och hoppas nog på att se en hockeyspelande storebror där. Istället har han ju dock fått härja fritt bland Olivers leksaker utan att Oliver kommer och plockar bort alla prylar som Noel försöker få tar i (då minsann är han nog städande och ordningssam av sig plötsligt, hahah!).

Första kvällen när de var borta pratade jag i telefon med Oliver, och det slutade med gråt och att han bara ville hem igen. "Olli ei tykkää täällä.." "Mamma hämta Olli hem!" Ojoj vad det brände till i mammahjärtat, var nog fem före redo att packa Noel i bilen och åka och hämta honom! Men pappa var såklart på plats och tröstade, nästa kväll gick det lite lättare och alla kvällar efteråt har gått galant! Vi har pratat genom videosamtal och Oliver har berättat om när de åkt rattkälke, varit och simmat, åkt rutchkanor och spelat innebandy vid Superpark, och så har jag fått videor och bilder skickade åt mig av Sami. De har verkligen haft en kul vecka och det har säkert gjort gott åt deras pappa-son relation också att vara tillsammans utan mamma en vecka! 


Ikväll ska jag och Noel städa (mest jag har jag nästan på känn) och imorgon ska vi åka och handla innan de kommer hem så behöver vi inte sätta tid på det sen! 
Det ska bli så skönt att få familjen samlad igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar