lördag 24 mars 2018

Canton som sjunger i huset

Idag sa jag åt Sami att han får gå ut med barnen en timme så jag får plocka undan, dammsuga och skura golvet utan att nån tassar i vägen och kräver uppmärksamhet stup i kvarten. Jag dammsuger köket nästan varje dag (har verkligen insett hur mycket smulor Pendi faktiskt åt nu sen vi inte har henne mer..) och resten av huset 1-2 gånger i veckan, (känns som att dammet förökar sig onormalt fort i vårt hus!?) men det känns som att jag aldrig hinner göra det ordentligt innan nåt annat kommer i vägen när jag är ensam med barnen.

Sami har faktiskt aldrig ens varit ute ensam med båda barnen tidigare heller, så jag kände verkligen att det var på tiden för det! Jag har med andra ord inte varit ensam hemma i huset på snart ett år!


Och eftersom att jag inte varit ensam hemma så har jag heller inte hunnit testa vårt nya högtalarsystem i vardagsrummet ordentligt förrän nu (vill ju inte spela så glasen skallrar när barnen är hemma heh)! Sami lag en stor del av sin skatteåterbäring i nya svindyra högtalare i december och det är ju nog när man får spela riktigt hög musik som man får rätta känslan ur dem. Högtalare ligger verkligen inte inom mitt intresseområde men visst tycker jag det är roligt och ger mer av att ha bra kvalité på musiken jag lyssnar på speciellt om man vill ha hög volym, även om jag till vardags mest hör rakt ur telefonen hahah.. (samis öron blöder av den ljudkvalitén heheh) Dock kunde de ju vara lite mindre i storlek om jag skulle få bestämma..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar