torsdag 8 februari 2018

Vildungarna

Hög ljudnivå och en hel hög med mer och mindre vilda barn summerar denhär förmiddagen ganska bra! Både Janica och Fia och deras arvingar kom hit för lek och bus, och om vårt hus känns trångt när bara vi som bor här är hemma så får man nästan svårt att andas när det vankas besök, hahah. Men i brist på större boende får vi försöka stå ut, för besökare kan man ju inte sluta ha!

En smoothie blev fikagott idag, gjord på blåbär och jordgubbar från i somras, och det blev godkänt av samtliga!

Kaoset efter att Oliver och Melvin gått bärsärk och hällt ut alla leklådor med alla miljoner småprylar som man ibland undrar varför man nångång ens låtit komma in över tröskeln. 
"Jaha, vem ska städa upp allt dethär?" 
Oliver - "Mamma!"


Som tur är jag ganska chill när det kommer till kaos och stök, kunde vi konstatera idag när vi mammor satt i köket och lyssnade på hur atombomber släpptes i Olivers rum. Men hej, det är faktiskt inte hela världen med lite (eller mycket) leksaker huller om buller! Hellre sitter jag med min kaffekopp medan det pågår och städar sen efteråt än springer runt som en yr höna och plockar bort medan barnen plockar fram!


Pullupstången kommer nästan alltid fram när kompisar är här - bara att ta tag och dingla lite med benen innan man fortsätter leka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar