måndag 19 februari 2018

Värmande i vinter

För en tid sen frågade jag ju om råd gällande vinterkläder åt mig själv, och då var det nån som ville att jag skulle tipsa om jag sen hittar nåt som passar på this very long body of mine. Och nu har jag gjort det! Endast jacka ännu dock men glaset halvfullt vetni.

Jag hade sett på denna jacka redan tidigare på Stadiums hemsida men jag har ju så svårt att klicka hem jackor då de oftast blir för korta i ärmarna ändå. I lördags när vi just skulle börja dra oss tillbaka efter shoppingen så ville jag ännu gå ett varv via Stadium, och gissa vad jag hittar om inte just den jackan i rätt storlek till nedsatt pris!Helnöjd både med färgerna och modellen på jackan, och att speciellt muddarna vid ärmarna är jättelånga! Plus också att den är tillräckligt lång där nere utan att hela magpartiet är för pösigt och att kragen är så hög, jag är nämligen en sån som efter att ha kämpat med att få på barnen ytterkläderna i en halvtimme bara sliter tag i kläder åt mig själv på vägen ut, och hinner sällan börja söka efter halsduken i all hast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar