torsdag 22 februari 2018

Tandsprickning och bullbak

Oj jestas senaste natten alltså.. Jag for i säng runt 23, och 01 vaknade jag av Noel som skrek i högan sky. Konstaterade utan att behöva mäta att han har feber och sjuk mage då luft kom ut emellanåt och han lugnade sig en minut eller två, för att sen börja igen. Runt kl 04 somnade han sen gott och sov som en stock till halv 8, men då istället tog ju den äldre förmågan morgon redan 5:40.. Jag var helt vinglig imorse när jag steg upp då jag sovit så lite och knyckigt.. Med ett barn kunde man ju sen slänga sig och sova en stund när barnet sov dagsvila men nu med två har man inte längre den lyxen heller.. Tidig sänggång ikväll m.a.o!

Jag har märkt att Noel dreglat betydligt mer än tidigare de senaste dagarna och varit lite mer gnällig, och idag när jag kollade munnen så ser man nog en liten vit prick där nere, så jag är ganska säker på att det är tandsprickning som spökar. Får hoppas det går om snabbt nu bara!

Idag på dagen har han dock nog varit sig själv förutom att det rinner ur munnen på honom hela tiden, och att han är lite mer famnig och gnällig är normalt. Vi hade ju bokat in kompislek på förmiddagen men fick hoppa över det idag, men istället ställde vi till med bullbak på eftermiddan! Första satsen hamnade att jäsa allt för länge pga barn som krävde uppmärksamhet och när jag hade tid att ta itu med den luktade den surt och såg ut som ett spindelnät i bunken.. Andra satsen hade jag bättre tid med så det blev goda fluffiga bullar av den åtminståne! Detta recept utgick jag från, men satte betydligt mer smörfyllning i.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar