tisdag 13 februari 2018

Saker jag gläds över

Swosch så var även tisdagen förbi..! Känner mig extra glad i själen ikväll efter en dag full med kompislek och kaffesällskap i form av Malin och hennes pojkar på förmiddan, och Carro och hennes flickor på eftermiddan! 

Vi är äntligen friska!
ÄNTLIGEN! Varken snoriga näsor eller värre sjukdomar huserar just nu under detta tak och det är så skönt! 
*KNACK KNACK I TRÄ*

Pendi har det bra i Vasa
Jag skäms nästan lite över hur jäkla skönt det är nu när vi inte har Pendi.. Men alltså detdär eviga dåliga samvetet som gnagde varje dag över hur lite uppmärksamhet och motion hon fick, och att man så ofta bara tyckte att hon var i vägen, det är så oerhört skönt att inte behöva känna det mer. Och det är en sån lättnad i hjärtat att veta att hon nu får leka och promenera och blir omhändertagen som hon förtjänar!

Bokhylleväggen i lilla rummet blev så bra!
Jag har nu skruvat upp fem stycken tavellisthyllor i lilla rummet och där finns nu alla barnens böcker synligt uppradade och lätta att välja bland. Ska se om jag får till lite foton i dagsljus imorgon!

Det är ljusare längre på dagarna
Finns väl inget som ger så mycket glädje och energi som när man faktiskt märker att vi går mot ljusare tider?

Nya springvagnen kommer vilken dag som helst nu
Ja, jag har ju beställt ny vagn! En Thule Urban Glide med svängbart framhjul som jag ser mycket fram emot att få jobba upp den just nu typ obefintliga konditionen med!

Att jag ska få umgås med mina syskon i helgen!
Är så avundsjuk på såna som kan ha fredagsmys eller söndagsmiddag eller bara en vardagskaffe tillsammans med sina syskon och familjer. Men det ska bli roligt att få se var mina syskon ens bor och oj så jag saknar lilla William!

Det bästa, det känns som att våra rutiner rullar på bra och jag känner mig lycklig i vardagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar