lördag 24 februari 2018

Monstera Deliciosa

Egentligen hade jag tänkt packa ner Noel i springvagnen och fara ut på en testrunda idag, men så fick jag akut tulpanbehov istället och tänkte att jag hinner nog via butiken ett varv innan han ska sova ändå. Nå, 5min innan jag var hemma igen hade S lagt honom i vagnen inomhus och han hade somnat bums, så det blev ingen premiärrunda. 

Istället hade jag ju dock tid att sätta fram vår nyaste inneboende i växtväg, nämligen en monstera jag hittade förmånligt på Citymarket. Gillar inte riktigt den butiken när jag ska handla mat men de brukar ofta ha förmåliga priser på en massa annat så jag kommer ändå ofta därifrån med korgen full, hehe.

Monsteraväxter har jag sett nu som då bl.a. på bloggar och tyckt att de ser så fina ut, och efter att ha läst på lite så tror jag kanske den kan trivas här i vardagsrummet. Ska bli intressant att se om bladen börjar flika sig när den blir större!


Även krukan med påminnelse att vattna köpte jag idag från samma ställe. Just i vardagsrummet kan det lätt bli att mina växter torkar medan de i köket istället blir överbevattnade heh.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar