tisdag 6 februari 2018

Med löfte om en färgstark vår

- Inlägget innehåller pressutskick -

Oj vet ni idag fick vi hem ett efterlängtat paket! Ett paket innehållande två tygpåsar med vardera pojkarnas namn på, och med såna fina färgglada kläder inuti! Till vår glädje så var det bästa Maxomorra som hade skickat hem lite kläder ur deras senaste vårkollektion för oss att prova!


Maxomorra är ett svenskt barnklädesmärke som startade 2008. Deras kläder är kända för att vara funktionella, hållbara och roliga med lekfullt färgglada prints! Bomullskläderna är GOTS certifierade, vilket betyder att de är gjorda av ekologisk bomull, de innehåller inga farliga kemikalier och de har blivit gjorda av textilarbetare som jobbar under rättvisa förhållanden.

Förr när jag läste att kläder var ekologiska tänkte jag inte desto mer på det, ordet ekologisk var mest bara ett ord bland många, men idag har jag börjat värdesätta ekologiska kläder betydligt mer. Det känns som att vi och våra barn redan får i oss så mycket kemikalier och hemskheter både genom det vi äter och andas, vilket inte känns hållbart i längden vare sig för oss eller moder jord, och att börja handla mer ekologiska kläder känns som ett ganska enkelt steg att ta för att hjälpa världen att gå i rätt riktning!


Jag hade knappt hunnit öppna Olivers påse innan han hade snappat tag i ett set med tpajta och shorts och ville ha dem på! Egentligen är det väl ett pyjamasset, men att endast sova med shorts som man lika bra kan jumppa med? Ja, ni hör ju själva - int jär i vääde! 


Och äntligen lite kläder att syskonmatcha med hittade vi i påsarna! Det är inte sällan som Oliver tittar på Noels bodysar och säger "Olli också haa sån sama" och jag får snopet berätta att vi inte har nån likadan tröja åt honom.. Nå nu har vi! 


Resten av kläderna kommer nog synas lite nu som då på bloggen och instagram, jag har nämligen en stark känsla av att dethär är några av våra nya favoritplagg!

2 kommentarer:

  1. Åh,vilken fin pyjamas! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det, Maxomorra har så många fina prints på kläderna! :)

      Radera