måndag 12 februari 2018

En ny vecka har tagit fart

En hemmamåndag har vi haft här idag. Vi jumppade loss direkt från morgonen med både ishockey och madrasshoppning och till min förvåning fick jag faktiskt Oliver att sova 1,5h inomhus sen!


Vill man ha mesta möjliga energi ur sin tvååring medan man behöver göra minsta möjliga ansträngning själv; sätt fram en pall och en madrass, haha!


Även robotpyjamaströjan är från Maxomorras senaste vårkollektion! Tillhörande byxorna blev utsatta för läckage under morgonnatten så de fick åka direkt i tvätten.


Oj vår fina Oliver. Han är i en sån otroligt rolig (och jobbig) ålder just nu, då han berättar, funderar, skämtar och busar dagarna i ända. Han pratar förstås en salig språkblandning men mest finska just nu faktiskt. Beror nog på att det egentligen alltid är pappa som nattar och de då pratar om allt möjligt, lär sig nya ord och sånger osv. Pappa är förresten är storfavorit just nu och han är saknad varje dag när han är på jobb, Oliver vill skaffa ett "pikkuarbeiti" för att också få fara med på dagarna, men han får nöja sig med Noel och mig några månader än!


Känns som att denhär veckan kommer gå hur snabbt som helst fastän vi inte har desto mer planer för vardagarna. På fredag morgon sen så hoppar jag och Noel på tåget i Bennäs redan kl 8 och åker ner till huvustadsregionen (perfekt också för Oliver och Sami att spendera hela helgen på tumis)! Blir att spendera fredagen med bästa William och hans föräldrar och resten av helgen hos syrran, fram till söndagkväll när vi åker hem igen! 
Jag har ju inte åkt tåg med vagn och barn förr så det känns lite spännande. Hade ju tänkt att jag hinner kolla läget när vi åker tåg till WinterWar men nu blev ju inte det av så jag känner mig ganska oförbered.. Men va ska int vi klar åv he å!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar