fredag 2 februari 2018

En familjemedlem mindre

Jag har ju nämnt tidigare att vi inte riktigt har tid med Pendi, och idag blev dagen då hon fick byta hem. Det blev en Vasabo av tanten, och hon fick flytta hem till Linnea, dvs min systers fästmans lillasyster, vilket känns riktigt bra då de känner varann från förr då Pendi varit där o skötas både i våras när vi var i Oulu med Noel och nu en vecka under julen!


Jag har så jätteblandade känslor, men mest känns det nog ändå bra. Känns tomt och ledsamt då Pendi varit med oss sen hon var en liten liten valp och verkligen som min bebis de första 5 åren, men när barnen kom flyttades hon naturligt ner ett par steg på prioriteringslistan och nu var det nog bara att inse att hon kommer ha det bättre och få mer uppmärksamhet hos nån annan än oss, fastän det tar lite i hjärtat att behöva ta det beslutet.


Förutom att vi blivit en familjemedlem mindre idag så har jag annars också varit lite deppad ikväll då jag fått inse att jag inte kommer kunna åka och se på WinterWar till Tammerfors imorgon som jag så sett fram emot. Noel har blivit jättejätteförkyld igen (skulle inte förvåna mig om det blir en kokkolaresa i helgen igen..) och då är det bara mamma som gäller, känns inte bra att lämna honom ca 14 timmar då fastän nog både pappa och fammo skulle va här, så jag får helt enkelt stanna hemma. Bittert är bara förnamnet då vi alltid tycks tajma sjukandet här i huset till saker man sett fram emot (och redan betalat för..), och denhär veckan har mitt tålamod varit ovanligt kort och jag har så sett fram emot denhär lilla pausen.. Men he ba ti dra upp snoro och gå vidare!

1 kommentar:

  1. Nåmen snart kommer ni ti hesa så tå kan ja ta över skötase lite ;)

    SvaraRadera