onsdag 10 januari 2018

Vi uppskattar vardagen

En riktigt bra onsdag har vi haft, oj så jag uppskattar vardagen med friska barn nu efter att nästan hela december gick förbi med sjukstuga!

Idag fick vi riktigt extrafint besök, nämligen lilla Iselin (inte is-elin eller iiiselin - utan iseliiin) och hennes storebror och mamma! Redan lite på 3 veckor har hon hunnit bli och idag träffade vi henne för första gången. Oliver var mäktigt begeistrad i lilla lilla fröken!


Just före Oliver skulle ut och sova i vagnen knackade det sen på dörren och vi fick ett stort paket levererat ända in i hallen! Sen lät jag skruvdragaren gå varm medan Oliver sov och Noel lekte på golvet, jag är ju en sån som älskar att skruva ihop saker så jag kunde omöjligt hålla mig när jag hade chansen! Om ni följer mig på insta så har ni kanske redan sett i min story en del av vad det är, men jag ska försöka fota lite bättre bilder imorgon så ska jag sen visa ordentligt vad jumppakillen fått till sitt rum!


När Sami kom hem for jag sen iväg och satte mig i frisörstolen hos Nina på Blacklake Wellness. Mitt hår var kaos efter att ha fått växa fritt i tre månader, men som vanligt redde hon upp situationen igen! 

Och så dagens gladaste unge på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar