torsdag 18 januari 2018

Vi har så mycket att se fram emot

Alltså jag ser så fram emot detta år måste jag säga! Så taggad inför det vi redan nu har inbokat i kalendern! Januari tycker jag nästan är tråkigaste månaden förutom november men nu är den redan snart förbi. 


- 3 februari
Då kommer jag och Carro att hoppa på tåget och åka o se på WinterWar i Tammerfors över dagen! Jag och Sami var och såg på tävlingen förra året och man fick så mycket träningsmotivation av det, samt HUR kul är det inte att kunna vara på plats och heja på de tre tävlande vi har från Crossfit Jeppis!? Superkul!

- 16-18 februari
Åker jag och Noel ner till Esbo för bo hos syrran över helgen! Hon jobbar kvällsskifte då på fredagen så den dagen kommer vi dessutom få spendera hemma hos brorsan, Carola och älskade lilla William! Jag har ju ännu inte besökt nån av deras hem där nere så det ska bli roligt att se var mina syskon bor! Är dock redan nervös för att åka tåg med vagn, bebis och allt därtill men klarar andra det så ska väl vi!

- 3-10 mars
Under den veckan ska åtminståne Sami och Oliver med Samis familj till en stuga i Vuokatti. Jag velar ännu om Noel och jag ska följa med då det inte känns riktigt värt att sitta flera timmar i bil med baby som inte gillar bilturer nu för tiden, samt att man inte kan hitta på så mycket när man har sån liten med + att jag inte ens gillar snö och kyla överlag heheh.. Men ändå, familjetid och lite miljöombyte vore ju kul ändå..! Får fundera lite på den ännu. En annorlunda vecka blir det hur som helst ifall vi lämnar hemma på två.

- 4 maj
Noels ettårsdag! Känns lite extra att fira just hans första födelsedag med tanke på hans tuffa start!

- 3 juni
Olivers treårsdag! Jestas, kommer vi redan ha en treåring i huset i år!? STOPPA TIDEN!

- 23 juni
Bröllop i Oulu - Ser så fram emot detta! Speciellt eftersom att vi kommer ta en extra natt på hotell, blir troligtvis vår första helg borta utan båda barnen och jag ser redan fram emot att få sova ordentligt två nätter i streck heheh. Ja, plussa på att en av mina bästa vänner gifter sig då så har vi verkligen den perfekta helgen!

- 23 juli
Samis och min tolvårsdag! Hahah låter ju helt sjukt nu när jag skriver det. TOLV år! Sex av dom som förlovade också. Vi brukar inte egentligen hitta på så mycket extra på vår årsdag men nåt litet ska vi väl säkert åtminståne hitta på!

- 18 augusti
Toughest! Ska bli så spännande och KUL!

Sen hösten vet jag egentligen inte alls hur den ser ut. Skolstart och dagisstart och jobb däremellan. Men det tar vi då! Nu ska vi först njuta av våren och sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar