lördag 13 januari 2018

Toughest OCR 2018

Jag vill ju under 2018 sätta mer pengar på upplevelser än materiella ting, och räknas inte detta som upplevelse så vet jag inte vad som gör det!

Min vän Anna hörde av sig i förmiddags och undrade om jag vill hänga på och springa Toughest i augusti i år, och jag var inte sen att haka på! Så nu är vi anmälda och har lite över ett halvår på oss att förbereda oss bäst vi kan för att åtminståne komma igenom banan, hahah!


Toughest OCR (Obstacle Course Racing) kommer i år att för första gången ordnas i Finland, och dessutom så nära som i Vörå av alla ställen! Det är alltså en 8km lång bana i skog, vatten och varierad terräng med 40 hinder att ta sig över, under och genom under sträckan. Det kommer bli så smutsigt, roligt, hemskt och tungt! 
I CAN'T WAIT!


Så nu blir det nog att nöta lite mer konditionsträning under våren och sommaren! Var faktiskt till boxen för att göra just det här om kvällen, hade inte mycket tid innan barnen skulle nattas men jag hann med 24min rodd (300ckal (rodd/assaultbike/skierg räknas nästan alltid i ckal inom crossfit åtm, räknar aldrig annars kalorier) 5,2km) och 6min assaultbike (~70ckal).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar