lördag 6 januari 2018

STUCK - dokumetärtips

Om ni är som jag och tycker att dokumentärer är intressanta kan jag rekommendera er att se igenom denhär norska dokumentärserien STUCK som jag strecktittat nu ikväll. Där man får se hur det är att vara flicka och ung kvinna i bl.a. Kambodja, Bangladesh, Vietnam, Nicaragua och Brasilien, med bl.a. kidnappningar, tvångsgifte, våldtäkter och sexuella utnyttjanden av barn. 
Verkligen ögonöppnande.

Avsnitten är bara runt 12minuter långa så det tar inte länge att titta. Går tyvärr inte att bädda in nån video hit men tryck på länken under så kommer ni till andra avsnittet, och alla 14 avsnitt finns lägre ner på sidan! (första avsnittet handlar om en baby som är döende vilket jag inte klarar av att se så jag länkar till det andra i ordningen)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar