onsdag 17 januari 2018

Onsdag

Känner att rubriken inte är speciellt clickbait-ig som det tydligen alltid ska behöva va nu för tiden men äääh, orkar ej bry mig och försöka komma på nåt bättre faktiskt.

Men ja, det har pågått lite förkylningspaus både i mitt huvud och på el blogo och det finns bara en sak värre än att själv vara krasslig när man har ett barn att ta hand om - att själv vara krasslig när man har TVÅ barn att ta hand om.
Men ja, på bättring redan och hoppas att det räckte med stockat huvud denhär gången, idag orkade vi kravla oss ur vår mörka bunker ändå, och så for vi iväg på kaffe till Carros! Där var även Ida och Abbe som det plötsligt blivit flera månader sen vi träffade sist!


Lillcharmören hoppade mellan famnar och gjorde sig till, sådär som babysar gör. Sjukt hur stor han blivit plötsligt!


Alltså jag har aldrig tidigare beskådat nån mer sanningsenlig bild på Oliver - Sittandes stilla med knäppta händer i famnen, precis sån som han verkligen är hela tiden....... :))))))))) 
Ja, förutom när han skjuter höjdare inomhus, springer omkring så hårt han orkar och skriker TÖÖDDÖÖÖÖÖ i kurvorna, skjuter iväg alla saker som råkar befinna sig på golvnivå med innebandyklubban eller tränar jämfotahopp över lillebror..


Killarna lekte med roskispåsar, roligt att leka gissningslek om vad som finns i dem och så ger de en till dimension till leken i.o.m. doften!
Höhöh, nä de va no bara urväxta kläder som inte hunnits sättas undan (tror ja, kolla faktiskt int desto närmare så lovar int att de int va de första)

Lo hade dagisdag idag och jag och pojkarna hängde med på promenad och hämtade hem henne. Oliver fick följa med in till dagiset och ni kan ju gissa vem som pratar om att han vill till dagis nu! (hittills har han ju bara pratat om att han vill till arbeiti då pappa är där, eller pikkuarbeiti när jag sagt att barn int får fara till arbete så dagis är ju lite mer passande iaf heheh) 
Båda pojkarna kommer ju börja i dagis till hösten och för Oliver tror jag det kommer bli riktigt bra! Noel skulle jag helst inte lämna ifrån mig då ännu men känner ändå att jag måste börja ta tag i skolgången och få det färdigt, och även dra in lite inkomst till hushållet.


Och hm, ja. Jag har hjärtat i halsgropen varje dag för nu har Oliver plötsligt fått modet att klättra ända upp till toppen på ribbstolen och gör det snabbt som en iller (? insert valfritt snabbklättrande litet djur)! Sin moders höjdskräck verkar han inte ha ärvt iallafall! *vågar knappt stå på tå*


Känner att humorn och energinivån är på slutrakan nu så nu ska jag bara se nåt serieavsnitt och sen försöka gå i säng någorlunda tidigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar