måndag 15 januari 2018

Om jag får välja

Alltid när nån frågar vad jag vill ha i julklapp eller födispresent är svaret detsamma; 
Jag vet inte.
Det känns som att jag har det mesta, och om jag kommer på nåt jag vill ha så köper jag det ofta åt mig själv. 

När jag gick i en butik här för nån vecka sen kom jag dock på det, dedär jag ska jag börja samla på! Känns som att alla har nån serie de samlar på (ofta är det ju muminmuggar som jag absolut inte vill ha heheh) och jo, Iittalas tema i ljusblått har vi hela serien av som vardagstallrikar, men till det har vi redan nu allt vi behöver.

Men alltså dehär, Arabias Esteri-serie. Kärlek vid första ögonkastet! Blått - min typ favoritfärg, ganska stilrent men ändå lite retrokänsla, så fina!För nån dag sen kom jag också över ett mönster som jag blev störtförälskad i, nämligen dethär blom-mönstret som syns på bordslöparen som jag inte kunde lämna i affären. Hittade det inne på Hemtex-avdelningen vid CM och det är nog fem före så jag inte far efter soffkuddarna i samma tyg..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar