måndag 8 januari 2018

En tumme upp-dag

Vi sov för en gångs skull till halv 8 imorse både jag och båda barnen, Oliver dessutom i egen säng hela natten! Känns som ren och skär lyx det, när man är van att stiga upp kl 6 varje morgon och det tar flera timmar före det ljusnar ute.

Idag var det plötsligt ljust redan efter att vi hade färdigt ätit frukost, så vi packade på oss lager på lager och så begav vi oss ut, skottade snö, spelade lite ishockey och sen for vi på roskbilsjakt med vagnen skuttande framför och rattkälken på släp. Roskbilen hittade vi och tittade på med stora ögon innan vi begav oss hem igen för att laga lunch. 


Noel har tagit stora kliv framåt i utvecklingen efter att han var sjuk. Nu äter han lätt dubbelt större mängder än innan, gröt till frukost och kvällis som han totalratade innan, lunch och middag och mellanmål + amning däremellan och på natten. Motoriken har också gjort ett hopp, nu svänger han sig till mage i ett huj stup i kvarten, och även tillbaka till rygg ibland. Han är inte lika nöjd att bara ligga på rygg och titta längre, allra helst vill han sitta i famnen eller i matstolen och se sig omkring, och i famnen hoppar han på som en galning, haha!

Och så har han plötsligt förstått sig på majsbågar! Tidigare har han knappt ens velat hålla i dem och nu slukar han dem på en liten stund!


En stor tumme upp på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar