onsdag 20 december 2017

När tvååringen lägger emot

Oj huhhu denna dagen. 
Sänder ut en önskan i universum om att den ska sluta bättre än den börjat!
Det är så jääääkla typiskt, riktigt sådär "jag borde ha knackat i trä"-typisk, att fysioterapeuten igår frågade om Oliver nånsin slänger-sig-på-golvet-trotsar, och jag ba "neeehee de ha vi nog sluppit bra undan :)"....... -_- Och vi har ju faktiskt sluppit det mesta sånt. Nångång kan han bli arg och halvdant flänga med en slapp arm som ett slag mot mitt ben och ropa "NEE TROR JA INTTE" men that's typ it, tills idag.
Idag har det utbrottats hela tiden, för allt. För att man inte får mer varm mjölk, för att man inte får se på tabben i tid och otid, för att man inte får gunga (för att kroken i taket håller på nötas o kan gå av när som helst - varsågod för att jag räddar ditt liv) and so on.. Sånt som annars brukar resultera i typ "jaha" och så fortsätter man med nåt annat, har nu blivit MUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄBHHÄÄÄÄ NEEE TROOOOR JA INTTTTTEEEE!!!" och ben som inte bär upp kroppen mer. 
Najsss.

Nå, vi har iallafall haft sällskap av Fia och them boyz i förmiddag så lite bättre har det varit då, och bara pappan kommer från jobbet ska jag iväg o träna, sen får jag försöka hålla fortet ett par timmar till och när barnen förhoppningsvis somnat far jag på bio med syrran, mamma och Carola! 
Så jaa, bättre än det börjat har jag nog på känn att det blir!

En missnöjd Oliver i mindre format

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar