lördag 2 december 2017

God lillajul från degätarna

Lillajul har i år spenderats med pepparkaks(degätning)bak, en sväng till mina föräldrar i Larsmo, påsar av tomten på trappan, och så har vi klätt granen!

Vi börjde förmiddagen med pepparkaksbak. Det är första gången jag och Oliver har gjort det tillsammans, och alltså hur får ni andra era småbarn att hålla sig från att äta typ 80% av degen!? Jag tycker ju själv också att degen är betydligt godare än gräddade kakor så känner mig dessutom som en hycklare som försöker få honom att hålla sig tills de är färdiga, heheh. 


Efter att vi hade varit i Larsmo där tomten också hade lämnat varsin påse åt Noel och Oliver så kom vi hem till dukat bord då Sami hade lagat lasagne efter vinterbadet. Efter att vi hade ätit klart knackade det på dörren, och så stod där två påsar av tomten! Oliver blev äntligen ägare till en alldeles egen fidget spinner och jaa, vad ska man säga.. ren lycka!

2 kommentarer:

  1. Abbes mommo och moffa baka pepparkakor med honom igårmorse då han had sovi där, o han had tydligen int ens vila smaka på degen haha :o Jag blev så chockad, han älskar pepparkakor så jag va säker på att han sku äta av den.. 😬

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa Oliver älskar både degen o kakorna så de finns ingen hejd här.. :D

      Radera