torsdag 14 december 2017

Frisk luft efter dagar inomhus

Oliver har varit piggare idag igen, ingen feber och ögat som var så rött och varigt igår ser nästan helt normalt ut igen, det går verkligen som en bergochdalbana dethär sjukandet!

Nu på förmiddagen klädde vi på oss varmt och for ett varv runt kvarteret. Med vagnen skuttande framför mig och rattkälken med Oliver på släp hann redan det nästan bli svettigt! Bra med lite uppvärmning innan en halvtimme core och en halvtimme rack efficiency vid boxen senare idag, igår skippade både Sami och jag våra träningar för att vara hemma när Oliver var krasslig så vi tar igen det idag istället.


Och nya North Bend halaren fick jag på honom som legat och väntat i skåpet ett par år! Han har hittills i vinter använt en annan halare som ja hade tänkt till förra året (men som han vägrade prova då...) och som nu är lite för kort i benen, då han har vägrat att ens prova denhär nya i år (what's up med att vägra prova nya halare!?), men idag fick jag den på honom utan protest ens och nu har jag gömt undan den gamla så han förhoppningsvis glömmer den!


Och oj vår lilla hårboll som jag verkligen borde ta tag i att klippa håret på. Hinner inte alls med henne som jag gjorde förr, och det tar så i hjärtat men vi har faktiskt funderat en längre tid på att försöka hitta nytt hem åt henne där hon skulle få mer uppmärksamhet och tid.. Dock tror jag ju att det är "värst" just nu under småbarnsåren och att man kanske skulle hinna med henne mer sen när barnen är liiite mer självständiga men det känns ändå orättvist mot henne att hon ska behöva va "bortglömd" så länge tills dess.. Nå, vi får se hur det blir!


Och nöjdaste killen som hittade sin gamla (avbrutna och tejpade heh) ishockeymaila i förrådet som han fick ta in!

2 kommentarer:

  1. ååh, det här med djur...Alltså, före bebisen så var ju våra katter prio 1. å vi lekte o busade o brostade o fixade med dem varje dag. Nu kan det gå flera veckor utan lek och borstande...Som tur har de ju varann att leka med, o mat får di o sovplats har di och lite gos hinner vi med. Men ja minns när ja va gravid o tänkte at vi minsann int kommer att "glömma" bort dem utan allt ska vara som förr...tji fick man på den....Fast lite ont i hjärtat tar det nog när de kommer o sätter en leksak framför fötterna på en när man håller på med bebis å inte riktit har tid o leka....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja alltså när vi bara hade Oliver tyckte jag att det gick relativt bra ändå, t.ex. när man gick ut med vagnen var de int så svårt att ta henne med på samma gång, men nu är det så mycket att hålla reda på när man far ut o gå med vagn + tvååring + hund så de blir ofta att hon lämnar inne om vi inte bara e på gården där hon kan vara lös (och Oliver har sällan tålamod att bara var på gården). :( Och just då hennes päls också är sån som helst ska borstas o klippas ganska ofta o sånt som tar tid så har man nog dåligt samvete då det inte blir gjort.. :/

      Radera