måndag 11 december 2017

Febern som inte ger sig och ugglan Innebandyboll

Igårkväll just innan Sami och jag skulle gå o sova så kom en stekhet Oliver från sovrummet, och så var febern här igen. 39,2grader visade termometern och alltså jag förstår inte hur det kommer sig att endast han blir sjuk hela tiden!? Han hann vara 4 dagar frisk sedan förra gången.


Idag har jag bokat läkartid åt honom så vi får fara o kolla upp om det möjligtvis kan bero på öroninflammation eller nåt sånt. Imorse hade han ännu feber, men efter panadol så har det inte kommit tillbaka åtmiståne än fast medicinen borde ha börjat avta. Får se hur läget är senare idag..

Lite pyssel orkade han med i morse ändå, redan innan klockan 8. Jag hade köpt ett paket med en massa pysselögon i olika storlekar som han fick syn på igår, men som vi inte hann börja pyssla med då. Inatt i feberyran pratade han om att "laaaga ööögon", och det första han sa imorse var också "Mamma" Laga ögon!", så då det vara bara att stiga upp och börja på!

Dagens alster blev en blå vindögd uggla som heter Innebandyboll.

2 kommentarer:

  1. Vår ena kille är lika gammal som Oliver och har också förkylningsastma. Han är sjuk heeeela tiden nu. Han hinner bara vara frisk några dagar innan nästa förkylning kommer. Hoppas en del växer bort till nästa vinter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar va så i många familjer nu att barnen är sjuka hela tiden, men speciellt jobbigt är det nog då det far så på andningen.. :(

      Radera