måndag 25 december 2017

En mindre mysig jul

.. en ganska pissdålig jul, faktiskt. Men jaja, inget man kan nåt åt. Ingens fel att man blir sjuk så det är bara att acceptera att det blev såhär i år, även om det känns rätt så bittert om jag ska vara ärlig.

Noel har bara blivit sjukare de senaste dagarna, haft 39 graders feber och varit så slemmig så han knappt fått luft emellanåt, spytt slem osv. Helst hade jag skippat julen helt då jag också började känna mig febrig igår, men har man pratat om jultomten varje dag i en månad med en tvååring så kan man ju inte bara avboka allt när dagen väl är kommen. Noel och Sami lämnade hemma och Oliver och jag for till Larsmo en stund. Men dunkande huvudvärk blev det lite julmat, Kalle Anka och tomte (Oliver gav bort sina tuttun innan tomten ens hann fråga efter dem!) och allt för många paket innan vi åkte hem tillbaka.

Sen på kvällen tyckte jag Noel var så sjuk så jag ringde och rådfrågade jouren. De tyckte vi skulle komma in och sen blev det en natt på barnavdelningen för observation då saturationen var lite dålig.
Blodprov, spiror och en skrikig bebis som vaknade med 15-20minuters mellanrum hela natten var lagom hejsan. Är otroligt sjuk i ryggen idag efter att ha stått och vaggat honom i famnen hela halva natten. Kände absolut inte igen min annars så glada och nöjda lilla bebis!

Han känns fortfarande jättesjuk, hög feber och orkar knappt vara vaken alls.. Som tur äter (endast amning dock) och kissar han bra iallafall. Ikväll ska vi tillbaka till avdelningen för spira innan natten och imorgon ska vi igen in för läkarkontroll. Hoppas det går om fort så vi får tillbaka vår lilla solstråle!

2 kommentarer:

  1. Jättemånga bebisar som har Rs nu :( Jag vet om flera som hamnat in på barnavdelning senaste dagarna. Dock många som tröttnat och åkt till Kokkola när de upplevt att de fått (får) bättre vård på barnjouren där. Hoppas ni kryar på er fort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blev ju lite så för oss också..! Tack!

      Radera